Privé rondleidingen voor groepen/bedrijven.

Woensdagen van 11.58 tot 17.02, zater- en zondagen van 11.58 tot 18.02 zijn wij regulier open. Maar wat doen wij nu de rest van de week, buiten deze tijden om?

Het museum is dan te boeken voor een diversiteit aan activiteiten.
Denk hierbij aan bedrijfsuitjes, verjaardagen, teambuilding, vergaderingen in een niet-traditionele setting, personeelsvereniging activiteiten, foto of video shoot, vrijgezellen feestjes (maar dan zonder dronkenschap en strippers), maar altijd met een educatieve rondleiding, etc.

Wat kost dat?

Starttarief is 300 euro voor groepen met een eindtijd van max 18.00 uur
Starttarief is 350 euro voor groepen met starttijd na 18.00 uur.

Hiervoor krijg je blok van 2 uur voor een groep van 15 personen.
(indien er minder bezoekers zijn of minder tijd wenselijk is blijft starttarief 300/350 euro)

Vervolgens is dit uit te breiden.

Van 16 tot 35 deelnemers vragen wij 17,50 euro pp. extra.
Vanaf 36e deelnemer zal dit 15 euro pp. zijn.
Max. 80 bezoekers.

Indien men langer wenst te blijven is dit zeker mogelijk.
Kosten hiervoor zijn 75 euro per uur extra, ongeacht de grote van de groep.
( alle prijzen zijn inc. BTW )

Wij starten altijd met een educatief gedeelte, afhankelijk van de grootte en wensen van de groep kan de duur hiervan besproken worden. Denk hierbij niet aan saaie stof maar een zeer vermakelijke blik in de wereld van de flipperkast en het ontstaan van het museum.
Na het educatieve gaan we aan de slag met vrij flipperen en/of een wedstrijdje.
Wie wordt de Pinball Wizard van jullie groep?

Let op; de reguliere entree prijzen gelden niet buiten onze openingstijden, wij stellen ons museum namelijk speciaal en exclusief voor u open.
Bedenk dan ook goed wat de wensen zijn; hoe groot is de groep? (minimaal 15 personen) Hoe lang wilt U blijven? Welke datum heeft de voorkeur? Wat zijn de wensen met betrekking tot consumpties? Wellicht wilt U ook een diner erbij? van pizza, luxe hamburgermenu tot 3 gangen-menu is mogelijk ( hamburgermenu tot ca. 35 personen ), 3 gangen-menu waarbij onze cateraar (vanaf ca. 35 personen) in foodtrucks een heerlijke maaltijd bereid en U dit aan een niet-traditionele tafel verorberd.

We denken graag met U mee, vraag gerust naar mogelijkheden en wellicht komt u met een eigen inbreng die voor ons een welkome verrassing is.

Met flipperende groeten,

Dutch Pinball Museum