Museum Afhuren? oa. Bedrijfsfeest!

Woensdagen van 12.00 tot 17.00, zaterdag en zondagen van 12.00 tot 18.00 zijn wij regulier open. Maar wat doen wij nu de rest van de week buiten deze tijden om?

Het museum is dan af te huren voor een diversiteit aan activiteiten.
Zoals (bedrijf) feesten, verjaardagen, teambuilding, productlancering, vergaderingen in een niet traditionele setting, personeelsvereniging activiteiten, foto of video shoot, vrijgezellen feestjes (maar dan zonder dronkenschap en strippers), educatieve rondleidingen, workshops (de uwe, niet de onze) etcetera.

Eigenlijk alles wat je kan verzinnen en door de beugel kan is bij ons te organiseren.
Wat kost dat? Dat is een lastige vraag op voorhand, maar als U ons contact formulier invult en de wensen kenbaar maakt, maken wij graag een passende offerte op maat.
Bedenk dan ook goed wat de wensen zijn, hoe groot is de groep? (minimaal 10 personen) Hoe lang wilt U blijven? Welke datum heeft de voorkeur? Wat zijn de wensen met betrekking tot consumpties? (van niets tot onbeperkt) Wellicht wilt U ook een diner erbij gebruiken, van pizza tot 3-gangen menu is mogelijk, waarbij onze cateraar in foodtrucks een heerlijke maaltijd bereid en U dit aan een niet-traditionele tafel verorberd.

We denken graag met U mee, vraag gerust naar mogelijkheden die wij nog niet bedacht hadden.

Met flipperende groeten, Dutch Pinball Museum