Privé rondleidingen voor groepen en/of bedrijven.

Woensdagen van 11.58 tot 17.02, zater- en zondagen van 11.58 tot 18.02 zijn wij regulier open. Maar wat doen wij nu de rest van de week, buiten deze tijden om?

Het museum is dan te boeken voor een diversiteit aan activiteiten.
Denk hierbij aan bedrijfuitjes, verjaardagen, teambuilding, vergaderingen in een niet-traditionele setting, personeelsvereniging activiteiten, foto of video shoot, vrijgezellen feestjes (maar dan zonder dronkenschap en strippers), maar altijd met een educatieve rondleiding, etc.

Wat kost dat? Dat is op voorhand een lastige vraag, maar als U ons contact formulier invult en de wensen kenbaar maakt, maken wij graag een passende offerte op maat.Let op; de reguliere prijzen gelden niet buiten onze openingstijden, wij stellen ons museum namelijk speciaal en exclusief voor u open.
Bedenk dan ook goed wat de wensen zijn; hoe groot is de groep? (minimaal 10 personen) Hoe lang wilt U blijven? Welke datum heeft de voorkeur? Wat zijn de wensen met betrekking tot consumpties? Wellicht wilt U ook een diner erbij? van pizza, luxe hamburgermenu tot 3 gangen-menu is mogelijk ( hamburgermenu tot ca. 35 personen ), 3 gangen-menu waarbij onze cateraar (vanaf ca. 35 personen) in foodtrucks een heerlijke maaltijd bereid en U dit aan een niet-traditionele tafel verorberd.

We denken graag met U mee, vraag gerust naar mogelijkheden en wellicht komt u met een eigen inbreng die voor ons een welkome verrassing is .

Met flipperende groeten,

Dutch Pinball Museum