Openingstijden / Opening Hours / Huisregels

LET OP: 2e Kerstdag alleen open via reservering http://www.dutchpinballmuseum.com/news/

Geachte,

We zijn elke woensdag, zaterdag en zondag open voor publiek.
We are open for visitors every Wednesday, Saturday and Sunday.

Openingstijden/Opening hours

Woensdagen van 12.00 uur tot 17.00 uur
Wednesdays from 12 p.m. to 5 p.m.

Zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur
Saturdays and Sundays from 12 p.m. to 6 p.m.

Wil je ook jou bedrijfsuitje, verjaardag, educatieve rondleiding voor groepen en/of scholen, seminars, presentaties, foto-shoots, film locatie etc. of wat dan ook in het museum houden?(Let op : daar wij dan ons museum speciaal en exclusief voor u openstellen hanteren wij dan ook niet de reguliere prijzen)
Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Tickets voor reguliere openingstijden.

Entree is 11 euro p.p. voor 3 uur. Heb je te weinig tijd? Dan kun je ook het 1,5 uur-bezoek kiezen, dit kost 8,50 euro p.p.
Een dagkaart kost 15 euro.
Kinderen tot en met 3 jaar gratis (maximaal 1 kind per begeleider gratis, kinderen dienen ten alle tijden onder begeleiding te blijven)
Kinderen (tot en met 11 jaar) 7,50 euro voor 1,5 uur en 9 euro voor 3 uur.
Bijna alle kasten staan op freeplay (gratis spelen), enkele ‘museumstukken’ kunnen namelijk niet worden bespeeld.

ENTRANCE FEE:
1,5 hour € 8,50
3 hours € 11,00
Daypass € 15,00

Adres/Adress is Veerlaan 19-k, maar entree bevindt zich aan de Paul Nijghkade (direct aan het water, schuin tegenover Hotel New York).

Parkeren doe je aan de Veerlaan (betaald, dan 1 minuutje lopen).

Huisregels

1. U speelt een kast. Als het potje afgelopen is kijkt u over uw schouder. Staat er iemand te wachten dan loopt u naar een andere kast. Is het rustig speel gerust nog een keer maar u kunt geen kast opeisen, u kunt natuurlijk ook een potje samenspelen indien wenselijk.

2. Ga met de flipperkasten om zoals u met uw kinderen of partner omgaat, gaat u daar ook niet goed mee om dan kan ik u in contact brengen met diverse instanties. Bij moedwillige schade of vernielingen bent u aansprakelijk.

3. De flipperkasten zijn geen garderobe kasten, tassen en jassen en andere snuisterijen dan ook niet op de kasten plaatsen, dit om een verscheidenheid aan beschadigingen te voorkomen zoals krassen op de glasplaten. u kunt gebruik maken van onze garderobe, deze bevindt zich op de vide aan de voorzijde van ons museum ( dit is op eigen risico ).

4. Kinderen tot en met 13 jaar moeten ten alle tijden onder begeleiding van een volwassene zijn, maximaal 3 kinderen per volwassen begeleider.
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis, echter maximaal 1 kind per ouder en deze moeten ten alle tijden onder toezicht zijn.

5. Elektronica en vocht zijn geen vrienden, alstublieft dan ook geen drinken en/of etenswaren op de flipperkasten zetten, bijna elke flipperkast heeft hiervoor een speciale bekerhouder waarin u uw drankje kwijt kunt.

6. Met vloeken en schelden gaat het spelen echt niet beter, houd u een beetje rekenschap met anderen?

7. Gaat er wat kapot of zit er een bal vast in een kast meld dit aub, bij doorspelen kan de schade een stuk groter zijn.

8. Voel je thuis, maar doe niet alsof je thuis ben.

9. Wij verkopen geen alcohol tijdens reguliere openingstijden. bij besloten groepen is een drankje geen probleem.

10. Roken is in het pand niet toegestaan.