Groepen

Op woens-, zater- en zondagen zijn we regulier open. Maar wat doen wij nu de rest van de week, buiten deze tijden om? Het museum is dan te boeken voor een diversiteit aan activiteiten.

Denk hierbij aan bedrijfsuitjes, verjaardagen, teambuilding, vergaderingen in een niet-traditionele setting, personeelsverenigingsactiviteiten, foto- of videoshoot, vrijgezellenfeestjes (maar dan zonder dronkenschap en strippers). Maar altijd met een educatieve rondleiding.

Wat kost dat?

Voor een bezoek aan het museum buiten de reguliere openingstijden geldt een ander tarief. Wij stellen ons museum namelijk speciaal en exclusief voor u open. Alle hieronder genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Het starttarief is 300 euro voor een eindtijd van uiterlijk 18:00 uur. Het starttarief is 350 euro voor een eindtijd ná 18:00 uur.

Hiervoor krijg je een blok van twee uur voor een groep van 15 personen. Het starttarief blijft ongewijzigd wanneer er minder bezoekers zijn of wanneer een korter verblijf wenselijk is.

Deze basis is vervolgens uit te breiden.

Vanaf 16 tot en met 35 deelnemers vragen wij 17,50 euro per persoon extra. Vanaf de 36ste deelnemer rekenen we 15 euro per persoon extra. Wij hanteren een maximale groepsgrootte van 80 personen.

Indien men langer wenst te blijven is dit ook mogelijk. Dit kost 75 euro per uur extra, ongeacht de grootte van de groep.

Inhoud

Wij starten altijd met een educatief gedeelte. Afhankelijk van de grootte en de wensten van de groep kan de duur hiervan besproken worden. Denk hierbij niet aan saaie stof maar aan een zeer vermakelijke blik in de wereld van de flipperkast en het ontstaan van het museum.

Na het educatieve gedeelte gaan we aan de slag met vrij flipperen of een wedstrijdje. Wie wordt de Pinball Wizard van jullie groep?

Wensen

Bedenk goed wat de wensen zijn. Hoe groot is de groep? Hoe lang wilt u blijven? Welke datum heeft de voorkeur? Wat zijn de wensen met betrekking tot consumpties?

Wellicht wilt u ook een diner erbij? Van pizza of luxe hamburgermenu (vanaf ongeveer 20 tot 35 personen) tot een 3-gangen menu (vanaf 35 personen) waarbij onze cateraar in foodtrucks een heerlijke maaltijd bereidt en u dit aan een niet-traditionele tafel verorberd.

We denken graag met u mee. Vraag gerust naar de mogelijkheden en wellicht komt u met een eigen inbreng die voor ons een welkome verrassing is.

Met flipperende groeten,

Dutch Pinball Museum