Sponsors

Je wordt sponsor van het museum als je 250 euro (of meer) doneert. Hierna ben je een jaar sponsor van het museum. Sponsor worden is voornamelijk bedoeld voor bedrijven, maar als particulier kan je natuurlijk ook sponsor worden.

Als tegenprestatie komt jouw bedrijfsnaam hier aanklikbaar op de website. Daarnaast komt een jouw bedrijfslogo op onze sponsorwand in het museum te hangen. Daarnaast ben je welkom op onze speciale vrienden van avond met een +1.

Dan is er nog de categorie Trotse Sponsor van het Dutch Pinball Museum. Voelt u zich echt betrokken bij het internationale gezicht van Rotterdam en wilt u uw bedrijf en ruimhartige bijdrage aan ons museum verbinden dan bieden wij u de mogelijkheid uw naam aan een van onze flipperkasten te koppelen. 
Uw naam en logo worden prominent in beeld gebracht, en u mag jaarlijks een personeels-relatie dag organiseren. Een bijzondere presentatie of een product lancering, wij stellen onze schitterende locatie graag beschikbaar tegen een gunstig tarief ten opzichte van uw donatie.
Op onze website en in het museum komt een apart hoekje Trotse Sponsor van het Dutch Pinball Museum met daaronder uw bedrijfslogo.  Voor het bedrag vanaf slechts € 2.500,- zijn uw flipperkast en alle bijgaande voordelen het hele jaar aan uw bedrijf verbonden. 

Voor meer info vult aub het contact formulier in.
Factuur van de donatie nodig? Dat is geen probleem.

  Hoofd Sponsor :

  Ministry of Pinball http://www.ministryofpinball.com

  Sponsors :

  Special Donateurs

  Dhr. Ad Jonker (2021-2022-2023-2024-2025)
  Dijckerhoek B.V (2021-2022)

    Boek Nu