Praktische informatie

LET OP: Extra open in de Herfstvakantie!

We zijn elke woensdag, zaterdag en zondag open voor publiek.

Openingstijden

Op woensdagen zijn we open van 11:58 uur tot 17:02 uur.
Op zaterdag en zondag zijn we open van 11:58 uur tot en met 18:02 uur.

Naast de reguliere openingstijden kan met met groepen in het museum terecht. Een verjaardag, een (bedrijfs)feest, teambuilding, vergadering, foto- of vide-shoot of gewoon omdat het kan. Heeft u zelf ideeën? Dan staan we er vast voor open!

Wij kunnen groepen tot 80 personen een onvergetelijke dag laten beleven. Bekijk hier de mogelijkheden. Let op: Omdat wij ons museum speciaal en exclusief voor u openstellen hanteren wij niet de reguliere entreeprijzen.

Prijzen

Een 3-uur ticket kost 12 euro per persoon. Heb je te weinig tijd? Dan kun je ook een 1,5 uur ticket kopen. Deze kost 9 euro per persoon. Een dagticket kost 15 euro per persoon.

Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen. Hiervoor geldt wel maximaal 1 kind per begeleider en het kind dient te allen tijde onder begeleiding te blijven.

Voor kinderen tot en met 11 jaar kost een 3-uur ticket 11 euro per persoon. Voor hen kost een 1,5-uur ticket 8 euro en het dagticket kost 13,50 euro. Kinderen tot en met 13 jaar moeten altijd vergezeld worden door een volwassene. Hiervoor geldt een maximum van 3 kinderen per begeleider.

Alle speelbare kasten staan ingesteld op free play (gratis spelen).

Adres en route

Het adres is Veerlaan 19-k. De entree bevindt zich echter aan de Paul Nijghkade, direct aan het water en recht tegenover Hotel New York.

Parkeren kan (betaald) aan de Veerlaan of in parkeergarage Q-Park Fenix. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 2 minuten lopen.

Het museum is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Neem vanaf Den Haag Centraal metrolijn E of vanaf Rotterdam Centraal metrolijn D richting De Akkers of E richting Slinge. Stap uit op metrostation Wilhelminaplein. Vanaf daar is het 12 minuten lopen naar het museum.

Huisregels

1. U speelt een kast. Als het potje is afgelopen kijkt u over uw schouder. Staat er iemand te wachten, dan loopt u naar een andere kast. Is het rustig? Speel gerust nog een keer, maar u kunt geen kast opeisen. U kunt natuurlijk ook een potje samen spelen indien wenselijk.

Maakt u het potje ook af? Als u begint drukt u eenmaal op de startknop. U blijft ballen krijgen totdat het spel voorbij is. Daarna kunt u weer op start drukken of een ander spel starten. Meerdere malen op de startknop drukken is alleen handig als u een spel wilt spelen met meerdere spelers. Vraag gerust hoe dat werkt.


2. Ga met de flipperkasten om zoals u met uw kinderen of partner omgaat. Gaat u daar ook niet goed mee om? Dan kunnen we u in contact brengen met diverse instanties. Bij moedwillige schade of vernielingen bent u aansprakelijk.


3. De flipperkasten zijn geen garderobe. Tassen, jassen en andere snuisterijen dan ook niet op de flipperkasten plaatsen. Dit om een verscheidenheid aan beschadigingen te voorkomen, zoals krassen op de glasplaten. U kunt, op eigen risico, gebruik maken van onze garderobe. Deze bevindt zich op de vide aan de voorzijde van ons museum.

Zie onze flipperkasten maar net zoals een nieuwe auto in een showroom. Zou toch ook raar zijn als u uw jas en tas op de motorkap gooit als u deze kwijt wilt?


4. Voor kinderen tot en met 3 jaar geldt maximaal 1 kind per begeleider en het kind dient te allen tijde onder begeleiding te blijven. Kinderen tot en met 13 jaar moten altijd vergezeld worden door een volwassene. Hiervoor geldt een maximum van 3 kinderen per begeleider.

Het wordt enorm gewaardeerd als de kinderen vooral de huisregels uitgelegd krijgen. Wij snappen dat het lastig is om te begrijpen wat nu wel maar ook vooral niet mag in ons museum. Daarom herhalen we bij binnenkomst, als we daar tijd voor hebben, kort de huisregels.


5. Elektronica en vocht zijn geen vrienden. Alstublieft dan ook geen drinken en etenswaren op de flipperkasten zetten. De schade die een omvallend drankje kan veroorzaken kan enorm zijn. Bijna elke flipperkast heeft een speciale bekerhouder waarin u uw drankje kwijt kunt.


6. Met vloeken en schelden gaat het spel echt niet beter. Houd u een beetje rekenschap met anderen? Ook bij heel hard slaan op de knoppen gaat de bal niet sneller. Net zo min als de kast 15 centimeter naar achter duwen tijdens het spel.


7. Gaat er wat kapot of zit er een bal vast in een kast? Meld dit! Bij doorspelen kan de schade een stuk groter zijn. Wij hebben de sleutel van elke kast en kunnen heel simpel uw vastzittende bal bevrijden. De kast half op zijn kant gooien is niet gewenst.


8. Voel je thuis, maar doe niet alsof je thuis bent.


9. Wij verkopen geen alcoholische dranken tijdens reguliere openingstijden. Bij besloten groepen is een drankje geen probleem.


10. Roken is in het pand niet toegestaan. We hebben buiten een mooie RVS asbak, te herkennen aan de RVS look. U kan en mag daar uw peuk in mikken. En lukt dit niet, maar was u bijna in het zicht van de asbak en tot op 5 centimeter nabij toch op de straat uitgetrapt, dan zijn we toch een beetje trots dat het toch bijna gelukt is.