Adres & routebeschrijving

Het Dutch Pinball Museum bevindt zich in Historisch Delfshaven. Het adres is Voorhaven 12, 3024 RM Rotterdam. De ingang bevindt zich direct aan het water.
LET OP: WE ZITTEN NIET MEER IN KATENDRECHT IN DE FENIXLOODSEN.

Parkeren

Parkeren kan het dichtst bij in parkeergarage Nieuwe Binnenweg. Vanaf hier is het ongeveer 6 minuten lopen naar het museum. Zondags is parkeren in de wijk gratis.

Openbaar vervoer

Het Dutch Pinball Museum is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. In de omgeving stoppen diverse trams en metro’s.

Tram

Het museum is bereikbaar met tramlijn 4 en tramlijn 8. Stap uit bij de halte Delfshaven. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar het museum.

Metro

Het museum is ook bereikbaar met metrolijn A, metrolijn B en metrolijn C. Stap uit op metrostation Delfshaven. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar het museum.

Neem vanaf Den Haag Centraal metrolijn E (richting Slinge). Neem vanaf Rotterdam Centraal metrolijn E (richting Slinge) of metrolijn D (richting De Akkers). Stap op metrostation Beurs over op metrolijn A (richting Vlaardingen West)metrolijn B (richting Hoek van Holland Haven) of metrolijn C (richting De Akkers). Stap uit op metrostation Delfshaven.

Watertaxi

Ook met de watertaxi is het museum bereikbaar. Stap uit op steiger Schiemond / Delfshaven (75). Vanaf hier is het ongeveer 11 minuten lopen naar het museum.

  Boek Nu